Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Σαντορίνη
    Fri 23°C
    Clear

    Τρεις τυχεροί κέρδισαν 4 διανυκτερεύσεις στο Rocabella Hotel & Spa στη Σαντορίνη

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τρεις τυχεροί κέρδισαν 4 διανυκτερεύσεις στο Rocabella Hotel & Spa στη Σαντορίνη

    Είναι μία από τις πιο δυνατές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Η πιο όμορφη θέα στον κόσμο. Kεντραρισμένη και καδραρισμένη στην πιο σωστή γωνία της Καλδέρας. Εκεί που κάθε απόγευμα  ο ήλιος βάζει την πορτοκαλί στολή του και βυθίζεται αργά στη θάλασσα. Με γνήσια κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και δομημένο σε διαφορετικά επίπεδα. Tο Rocabella Hotel & Spa είναι το πιο όμορφο ξενοδοχείο της Σαντορίνης. Η ενέργεια του χώρου, το προσωπικό, η διακριτικότητα, η περιποίηση και το χαμόγελο που προσφέρουν στον επισκέπτη, συνθέτουν μία μοναδική εμπειρία ζωής. 

    travelgo image

    Το Rocabella Resort & Spa βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, στο υψηλότερο σημείο και ακριβώς μπροστά στην Καλδέρα. Καθένα από τα 52 δωμάτια έχει τη δική του, ιδιωτική θέα στο σημείο που βασιλεύει ο ήλιος. Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν τη δική τους θερμαινόμενη πισίνα. Εκτός από αυτές, υπάρχουν ακόμη τρεις μεγάλες πισίνες κοινής χρήσης. 

    travelgo image

    Τα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου δημιουργούν μοναδικές γευστικές απολαύσεις με τα καλύτερα και πιο ψαγμένα υλικά που υπάρχουν στη γη και τη θάλασσα της Σαντορίνης, αλλά και τις πιο αγνές και χαρακτηριστικές πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της χώρας. Φέτος, ο σεφ Γιώργος Καπέρδας και ο μπαρτέντερ Βασίλης Τσομπανίδης, έχουν δημιουργήσει μοναδικά μενού με ελληνικές και διεθνείς γεύσεις που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο αυστηρό ουρανίσκο. 

    travelgo image

    Η αγάπη για τα ζώα είναι ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του Rocabella Hotel & Spa Santorini, καθώς είναι από τα λίγα ξενοδοχεία στην Ελλάδα όπου τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα. Μάλιστα, στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε βιολογικά μπισκότα, παιχνίδια και άλλα αντικείμενα για το κατοικίδιό σας, τα οποία έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Rocabella. 

    travelgo image

    Ο γάμος, το ταξίδι του μέλιτος, η εκδήλωση. Το κομμάτι της διοργάνωσης του γάμου είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Ακριβώς όπως είναι και ο γάμος. Με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση γάμων, το όνειρο της γαμήλιας εμπειρίας μετουσιώνεται σε πραγματικότητα.

    travelgo image

    Καλοκαιρινά ρούχα, ανάλαφρα αξεσουάρ. Το Rocabella Hotel & Spa διαθέτει μια ξεχωριστή μπουτίκ με μια σειρά από ιδιαίτερες προτάσεις για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

    Οι παροχές, οι ανέσεις, η περιποίηση. Χαλαρώστε στο σπα του Rocabella, ένα από τα καλύτερα σπα ξενοδοχείου στο Αιγαίο.

    travelgo image

    Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά. 

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider