Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Σκιάθος
    Sat 23°C
    Clouds

    Yang Experience 2018: Το event για το οποίο μιλάνε οι νέοι! (vid)

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Yang Experience 2018: Το event για το οποίο μιλάνε οι νέοι! (vid)

    Ο τουρισμός στην Ελλάδα είναι ένας από τους πιο πιο παραγωγικούς τομείς στη χώρα μας. Κάθε χρόνο, διοργανώνονται πολλά και διάφορα τουριστικά events, ωστόσο, είναι φανερό ότι πολλά από αυτά πλέον ελλείπουν σε φαντασία και ιδέες.

    Η ποικιλία είναι μεγάλη, όμως, υπάρχουν πολλά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε κάποια στιγμή αυτά του εξωτερικού, όπως το «Tommorowland» ή το «Sea Dance Festival». Οι «παλιοί» νέοι είναι γνώριμοι με τον θεσμό που είχε καθιερωθεί για αρκετά καλοκαίρια, κάποια χρόνια πριν, όταν οι τότε φοιτητές, υπό την αιγίδα των φοιτητικών παρατάξεων, κατέκλυζαν το νησί της Μυκόνου. Πλέον, τέτοιες εκδρομές αποτελούν άπιαστο όνειρο και οι ξέγνοιαστες «φοιτητικές» εξορμήσεις στο νησί των ανέμων αποτελούν πια παρελθόν!

    Μία νέα ανάσα στον στενό αυτό κλοιό των νεανικών διακοπών έρχεται να δώσει το Yang Experience, με πρωτεργάτη το δημοφιλέστερο νεανικό site στην Ελλάδα, το Yang.gr και την εξειδίκευση που διαθέτει το 18-24.gr πάνω στα ταξίδια.

    Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιουργείται το Yang Experience 2018 • Summer Kick Off • Skiathos Edition και το οποίο κάνει την έναρξή του φέτος με προορισμό τη Σκιάθο!

    Ήδη έχει γίνει viral σε όλες τις νεανικές παρέες και ήδη βρίσκεται ανάμεσα στις συζητήσεις των φετινών καλοκαιρινών διακοπών τους. Ετοιμαστείτε να γίνετε όλοι μαζί μία παρέα και να ζήσετε το φετινό καλοκαίρι στα ύψη.

    Πρόκειται για ένα event που έχει στόχο να γίνει ο νέος απόλυτος θεσμός στην Ελλάδα και είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό!

    Λόγοι συμμετοχής στο event:

    1ος: Με μόλις 79€, αναχώρηση από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, αλλά και ενδιάμεσες στάσεις και διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις, σπίτι σου δεν πρόκειται να κάτσεις!

    2ος: Θα ζήσετε την απόλυτη διασκέδαση στις αμέτρητες παραλίες της Σκιάθου με τα καθημερινά parties μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τα ποτά και τα ξενύχτια, τις κρουαζιέρες και τα water sports που έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε στο συγκεκριμένο νησί!

    3ος: Όσοι νέοι... προσέλθετε! Όλος ο νεανικός πληθυσμός της χώρας μας θα κατακλύσει το νησί της Σκιάθου και θα γίνει μία παρέα. Πρόκειται για μία εμπειρία, που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη…

    travelgo image

    Τι πρέπει να ξέρεις:

    Save the date!

    Ημέρα: 25 Μαίου 2018

    Πώς: Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα και Λαμία, με κατεύθυνση το λιμάνι του Βόλου, από όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν το καράβι για Σκιάθο!

    Ο απόλυτος θεσμός του καλοκαιριού βρίσκεται στην Ελλάδα και σε πάει Σκιάθο με μόλις 79€. Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά με λεωφορείο, τα ακτοπλοϊκά εισητίρια μετ’ επιστροφής και τρεις διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο κέντρο του νησιού!

    Κλείσε εδώ την θέση σου πριν να είναι αργά!

    travelgo image

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider