Μενού
estiatorio
Tchin Tchin Wine Bar - Bordeaux | Facebook
  • Α-
  • Α+

Μια παρτίδα από τις σαρδέλες που περιείχαν το βακτήριο που προκαλεί αλλαντίαση είχαν «έντονη μυρωδιά» και έτσι πετάχτηκαν. Αυτό ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο Μπορντό της Γαλλίας, όπου μετά από γεύμα έχασε τη ζωή της μία 32χρονη Ελληνίδα.

«Παραδέχομαι ότι είχα μια παρτίδα αποστειρωμένων σαρδελών και ότι όταν τις άνοιξα έπρεπε να πετάξω μερικές γιατί είχαν έντονη μυρωδιά. Άλλες φαίνονταν υγιείς και σερβιρίστηκαν στους πελάτες» φέρεται να δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Tchin-Tchin Wine Bar στην τοπική εφημερίδα Sud Ouest

«Είμαι συντετριμμένος για αυτούς τους πελάτες αν αποδειχθεί ότι αρρώστησαν στο μαγαζί μου», δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότα πελάτες του άρχισαν να μπαίνουν στο νοσοκομείο

Με λαρυγγίτιδα διέγνωσαν την 32χρονη

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, η πρώτη της επίσκεψη της 32χρονης σε νοσοκομείο ήταν στα επείγοντα του Pellegrin στις 02:00 το πρωί της Παρασκευής (08/09), όπου παραπονέθηκε στους γιατρούς για δυσκολία στην κατάποση και βραχνή φωνή, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για λαρυγγίτιδα.

Μετά την καθησυχαστική, πρώτη διάγνωση, η γυναίκα επέστρεψε στο Παρίσι, όπου έμενε με τον σύντροφό της το Σάββατο. Την Κυριακή, όμως, τα παραπάνω συμπτώματα επέμεναν, γεγονός που την ανάγκασε να ξαναπάει στο νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί την κράτησαν για παρακολούθηση μέχρι αργά το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο λόγω της έλλειψης ενημέρωσης για κρούσματα αλλαντίασης στο Μπορντό, αποφάσισαν να της δώσουν εξιτήριο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή την Τρίτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA